Voor verwijzers
Fijn dat u aan Psychologiepraktijk Burgersdijk denkt! Op deze pagina leg ik kort uit welke patiënten (ik noem ze cliënten) bij mij terecht kunnen, voor welke problematiek/behandeling en hoe u ze naar mij kunt verwijzen. Op de rest van mijn website staat uitgebreide informatie hierover, maar hier voor verwijzers en collega's beknopt gezien onze volle agenda's.
Overleg? Graag!
Allereerst, twijfelt u over een verwijzing naar mij, wat er in de verwijzing moet staan, of wilt u even overleggen? Samenwerking, overleg en een goede verwijzing maken mijn werk leuker en makkelijker, dus laten we even bellen! Neem laagdrempelig contact met mij op.
Hoe verwijzen?
Ik werk samen met Stichting 1nP en cliënten kunnen zich via de website van Stichting 1nP zelf aanmelden bij mij. Om de behandeling vergoed te krijgen, dient de verwijsbrief voorzien te zijn van uw AGB-code en handtekening, en de vermoedde DSM-5 classificatie. U geeft deze verwijsbrief aan de cliënt zelf. Het is van belang dat cliënt zich digitaal via deze link aanmeldt. Nog voor de officiële aanmelding spreek ik cliënt graag even telefonisch om voorafgaand aan de intake een inschatting te maken of ik passende zorg kan leveren. U kunt cliënten mijn website en/of contactgegevens geven.
Meer informatie voor verwijzers door Stichting 1nP vind u hier.
Welke cliënten?
Cliënten met allerlei psychische klachten en laag tot matig complexe problematiek zijn welkom bij Psychologiepraktijk Burgersdijk. Voorwaarde is dat er sprake is van een eigen hulpvraag door cliënt, motivatie voor behandeling, enige autonomie en zelfreflectie. Als vrijgevestigd GZ psycholoog kan ik geen ernstige psychiatrische problematiek, eetstoornissen, verslavingsproblematiek of hoge mate van crisisgevoeligheid behandelen. Deze cliënten hebben meer en/of andere zorg nodig en zouden door mij tekort gedaan worden. Ik bied behandeltrajecten gericht op persoons- en klachtgerichte behandeldoelen, en geen trajecten gericht enkel op begeleiden en steunen. Twijfelt u over een aanmelding? Ik ben beschikbaar voor overleg.
Tijdens de behandeling
Als uw cliënt bij mij in behandeling is, hou ik (met toestemming van cliënt) de lijntjes graag kort. Laten we waar nodig of prettig het overleg met elkaar opzoeken en samenwerken. Sommige medicatie heeft veel invloed op de psychische klachten van cliënt, dan hoor ik het graag. Ook wil een cliënt wel eens slaapmedicatie of angstremmers vragen aan u gedurende mijn behandeling, ook dan overleg ik graag even om te voorkomen dat onze behandelingen elkaar wellicht tegen gaan werken.